Транспортни услуги със строителна техника - гр.Варна и региона

Доставка на инертни материали

В ЕКСПРЕССТРОЙ - Варна можем да доставим разнообразни инертни материали, необходими за различни строителни проекти. Нашата услуга включва доставка на пясък, баластра, трошен камък, скална маса, филц и хумус. Без значение от типа или количеството на материала, ние сме готови да го доставим до вашата строителна площадка в най-кратки срокове.

Научете повече

Извозване на строителни отпадъци с камион

Разполагаме със специализирани камиони, които са предназначени специално за извозване на строителни отпадъци. Те са оборудвани с необходимите средства за зареждане, пренасяне и разтоварване на отпадъците в зоните за обработка и рециклиране. Нашите камиони са надеждни, безопасни и готови да се справят с всякакви строителни отпадъци.

Научете повече

Транспорт на строителна техника и извънгабаритни товари

Имаме добре организирана система за планиране и логистика, което ни позволява да управляваме транспорта във всяка фаза на процеса. Ние внимателно планираме маршрутите, координираме доставките и се грижим за всички необходими документи и разрешения. Вашата строителна техника и извънгабаритни товари ще бъдат доставени в срок, безпроблемно и в съответствие с вашите изисквания.

Научете повече

Камион с кран до 10 тона

Нашата услуга с двуосен самосвал с кран до 10 тона ви позволява да пренасяте различни видове товари и материали. Без значение дали сте в строителния сектор, земеделието или друга индустрия, ние ще се погрижим вашите стоки да бъдат натоварени и разтоварени с максимална грижа и прецизност.

Научете повече